Over Ons

" Beauty comes from inside... Inside the beauty salon"

Tegenwoordig wordt Zeewind gerund door Hanna Hasnaoui, die de jarenlange ervaring van Zeewind op het gebied van Thalasso en de meer traditionele schoonheidsbehandelingen vlekkeloos weet te combineren met de nieuwste technieken en producten. Ze kijkt kritisch naar welke producten en behandelingen doen wat ze beloven en volgt innovaties op de voet. Alles wat beproefd is mag blijven en zo breidt ze het repertoire van haar schoonheidsinstituut uit.

Zeewind is een oase van rust en ondertussen wordt er hard gewerkt aan een optimale boost voor jouw huid en contouren. Hanna en haar team zorgen ervoor dat je weer opgeladen de deur uitgaat. Alsof je net van een geslaagde vakantie komt. Schoonheidsinstituut Zeewind geeft de allerbeste boost aan je huid en contouren.

Ons Team

schoonheidssalon zeewind amstelveen beste kliniek

Nahid

Schoonheidsspecialist

Werkt sinds 2018 bij Zeewind met als specialiteiten bindweefselmassage, Nano, T-Shape, laseren en PRX. Maar ook voor een heerlijke gezichtsbehandeling kun je bij Nahid terecht.

Hanna

Eigenaresse

Hanna weet het beste te halen uit elke huid. Ze maakt gebruik van een heel repertoire aan methoden die ze doelgericht inzet tijdens haar behandelingen voor het beste resultaat. 

zeewind amstelveen

Joëlle

Schoonheidsspecialist

Onze allround schoonheidsspecialist met diverse specialiteiten zoals bindweefselmassage en acne. Het is haar passie om de huid zichtbaar te verbeteren met haar behandelingen.

zeewind

Specialist

Schoonheidsspecialist

Onze allround schoonheidsspecialist met diverse specialiteiten zoals bindweefselmassage en acne. Het is haar passie om de huid zichtbaar te verbeteren met haar behandelingen.

Onze producten

Schoonheidsinstituut Zeewind weet de weg in beautyland en wij onderzoeken de beloftes van verschillende producten. Wij kiezen in onze salon voor de hoogwaardige verzorgingslijnen van onder meer Thalgo, Darphin en BM Glycolic Plus. Door ons brede scala aan producten kunnen wij u goed adviseren en vinden we de juiste verzorging voor uw huid, ook voor thuis.

Een begrip in de leukste buurt van Amstelveen

We zetten onze expertise in om je huid gladder en veerkrachtiger te maken. Bij Zeewind gaat iedereen stralend de deur uit. Dat doen we met een combinatie van up to date vakkennis en de juiste middelen. Wij werken met diverse therapeutische behandelingen en weten hoe we elk huidtype in elke levensfase een boost kunnen geven.
zeewind amstelveen beste schoonheidssalon

Schoonheidssalon Zeewind

Bij Zeewind halen we het mooiste uit je huid en contouren, we zijn gespecialiseerd in gelaats- en lichaamsverzorging. We werken vanuit de totaalkosmetiek: totale verzorging die de kracht en vitaliteit van het lichaam verbeterd en helpt behouden.

0

Behandelingen

0

Tevreden klanten

0

Volgers

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken