Gezichtsbehandelingen

Ontdek het geheim van een stralende huid met onze gezichtsbehandelingen. Laat je verwennen in pure ontspanning, terwijl onze specialisten zorgen voor een behandeling die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt. 

Micro Needle Zeewind

Klassieke gezichtsbehandeling

Bij de gezichtsbehandeling wordt je huid diepgaand gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. 

Met stoom, massages of maskers worden onzuiverheden verwijderd, met als resultaat een stralende en gehydrateerde huid én vermindering van fijne lijntjes. Een ontspannen gevoel van welzijn.

Cryo facial

Laat je huid stralen met onze innovatieve cryo facial gezichtsbehandeling. Door blootstelling aan gecontroleerde koude temperaturen wordt de huid verjongd en verstevigd, terwijl ontstekingen worden verminderd en de poriën verfijnd. 

Geniet van een frisse, jeugdige uitstraling en ervaar de voordelen van deze revitaliserende behandeling bij onze schoonheidssalon.

zeewind cryo behandeling
schoonheidssalon Zeewind

NanoTech Therapie

Ontdek met NanoTech therapie de ultieme oplossing om het verouderingsproces te vertragen en uw huid te verjongen en te herstellen. 

Onze geavanceerde technologie richt zich op het verbeteren van uw celstructuur en bindweefsel, wat zelfs een positieve invloed kan hebben op de onderliggende spieren en pezen. Ervaar de kracht van vernieuwing en herstel voor een jeugdige uitstraling met NanoTech therapie.

PRX-behandeling

Ontdek de transformatieve kracht van onze PRX gezichtsbehandeling. Dankzij een unieke combinatie van microneedling en serums verbetert jouw huidtextuur en verminderen fijne lijntjes en rimpels. 

De PRX gezichtsbehandeling stimuleert tevens de aanmaak van collageen, wat zorgt voor een stevigere en jeugdigere huid. 

zeewind amstelveen beste schoonheidssalon

Bindweefsel massage

Een fijne diepgaande massage gericht op het stimuleren van de onderliggende huid, waardoor de doorbloeding verbetert en natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd.

Het resultaat: een verbeterde huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en een verstevigde huid met een jeugdige uitstraling. Geniet van de ultieme verjonging en revitalisatie met onze bindweefsel gezichtsbehandeling.

Microneedling

Ervaar een stralende en jeugdige teint met onze microneedle gezichtsbehandeling. Door fijne naaldjes die zachtjes in de huid worden gebracht, stimuleert deze behandeling de natuurlijke collageenproductie en versterkt de huid. Vermindering van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken, terwijl de huid strakker en steviger wordt. 

zeewind

Lichaamsbehandelingen in Amstelveen

De lichaamsbehandelingen van schoonheidssalon Zeewind in Amstelveen zorgen ervoor dat je lichaam weer helemaal tot rust komt. Zeewind biedt verschillende lichaamsbehandelingen aan voor een optimale verzorging van de huid. Kies bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage in combinatie met een gezichtsbehandeling. Je wordt dan volledig in de watten gelegd.

Onze producten

Schoonheidsinstituut Zeewind weet de weg in beautyland en wij onderzoeken de beloftes van verschillende producten. Wij kiezen in onze salon voor de hoogwaardige verzorgingslijnen van onder meer Thalgo, Darphin en BM Glycolic Plus. Door ons brede scala aan producten kunnen wij u goed adviseren en vinden we de juiste verzorging voor uw huid, ook voor thuis.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken