Wenkbrauwen & Wimpers

Er zijn talloze verschillende soorten wenkbrauwen: dun, dik, lang, kort. De vorm van je wenkbrauwen heeft veel invloed op de uitdrukking in je gezicht en de vorm en kleur is dan ook heel belangrijk. Laat je wenkbrauwen daarom door een specialist bij ons verven, epileren of shapen voor het mooiste resultaat.

zeewind amstelveen00004
zeewind amstelveen beste schoonheidssalon

Verven

Door je wimpers en/of wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Wij kijken goed naar de juiste kleur die past bij je huid- en haarkleur en zoeken we de tint die het beste bij je past. 

Epileren

Zodra wenkbrauwen de juiste vorm hebben die past bij het gezicht, omlijnen ze de ogen mooi en zorgen ze zo voor een ‘wakkere’ blik.  Het mooi epileren van je wenkbrauwen maakt een groot, zichtbaar verschil en zorgt voor een mooie en natuurlijke vorm van de wenkbrauw.

zeewind amstelveen5
zeewind

Shapen van je wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zijn een groot onderdeel van de uitdrukking van je gezicht. Voor het shapen van je wenkbrauwen kijken we naar de basis en vorm van jouw gezicht om te bepalen wat de perfecte vorm is voor jou.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken