"Je voelt je weer herboren!"

Bij deze populaire methode om uw huid weer te laten stralen wordt gebruik gemaakt van knedende of rollende massagetechnieken. De massage wordt uitgevoerd in de diepere laag van de huid waardoor het bindweefsel soepeler wordt. Het soepeler maken van de huid zorgt voor onder andere een betere doorbloeding en een verbeterde huidconditie. Hoewel er in de meeste gevallen wordt gekozen voor het gezicht, is het ook mogelijk om deze massagetechniek toe te passen op het gehele lichaam. 

Voordelen

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is erg effectief en brengt daarom ook veel voordelen met zich mee. Het doel van deze gezichtsmassage is het stimuleren van het collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit wat onderdeel uitmaakt van het bindweefsel van de mens. Door het versoepelen van het bindweefsel zal de huid minder last hebben van blokkades en energietekorten. Ook zal de huid minder moeite hebben met het afvoeren van afvalstoffen. Dit zal ertoe leiden dat u minder snel last krijgt van rimpels en acne. In een situatie met veel stress of inspanning kan het voorkomen dat er meer spanning op het gezicht komt te staan, doordat de spieren zich te dicht onder de huid bevinden. Door het losser kneden van de huid zal deze elastischer worden, waardoor de spanning op de huid in het gezicht afneemt.

Het resultaat

Na een bindweefselmassage zult u ongekend verschil merken. De huid voelt soepeler aan, en ook littekens en acne zullen zichtbaar verminderen. Daarnaast helpt een bindweefselmassage in het gezicht tegen rimpels, welke na enkele behandelingen zullen afnemen. Omdat de huid ‘hardhandig’ wordt gerold en gekneed komt de doorbloeding opgang. Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden ziet de huid er dan ook nog lichtelijk rood uit. Dit zal naarmate u meerdere behandelingen heeft gehad afnemen, met een steviger en gezonder uitziend gelaat als resultaat.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken