“Heerlijk verzorgde handen en voeten!”

Een behandeling is erg geschikt voor mensen die van zichzelf mooie nagels hebben en er zorg voor willen dragen om dat zo te houden. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen! Een behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen.

Manicure

Bij een behandeling gaat het om de optimale verzorging van uw handen. Echter, niet alleen uw handen worden verzorgd. Ook de verzorging van uw eigen nagels en nagelriemen komen aan bod. Door bijvoorbeeld het weer, uw werk en schoonmaakwerkzaamheden, krijgen uw handen en nagels veel te verduren. Uw huid droogt uit en verouderd. De conditie van uw nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen.

 

 

manicure gellak zeewind
pedicure zeewind

Pedicure

Oud of jong, actief of slecht ter been: eigenlijk kan iedereen wel een pedicure gebruiken. Er hoeft echter niet noodzakelijk iets mis te zijn. Ook een reguliere behandeling is een weldaad voor de voeten. Elke behandeling wordt afgesloten met een korte maar heerlijke massage.

De ultieme voldoening voor mij is te zorgen dat uw voeten er na mijn behandeling verzorgd uitzien, de klachten verholpen zijn en dat uw schoenen gewoon weer lekker zitten

Gellak

Zowel de pedicure- en manicure behandelingen kunnen gecombineerd worden met het lakken van de nagels met professionele gellak!

gellak zeewind

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken