Versterk jouw vitaliteit

Met deze pijnloze en ontspannen behandeling ondersteunt u uw lichaam om zichzelf te revitaliseren door middel van de juiste voeding aan de cellen aan te bieden. Zodat het lichaam voldoende vermogen krijgt om beschadigd weefsel zelf te herstellen. 

Deze behandelingen zijn geen genezing. Ze zijn bedoeld om het lichaam en zijn vitaliteit te versterken, en om ervoor te zorgen dat de behandelde delen de volledige capaciteit terugkrijgen. 

Instituut Zeewind verzorgt de Nano Healthcare therapie in Amstelveen, waarbij u in één keer van de belangrijke bouwstoffen wordt voorzien.

zeewind

De behandeling

Door uw huid te voeden met Hyaluronzuur en de krachtige mineralen uit het zout uit de Dode Zee, verdwijnen verschillende problemen vaak als sneeuw voor de zon en revitaliseert het uw huid altijd. Met Nano CellCare werken we van binnen naar buiten aan huidverjonging, uw vitaliteit én de algehele gezondheid.

Nano Healthcare kan worden ingezet als huidverjongingsbehandeling voor uw gezicht.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken