Gezichtsbehandelingen

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering wilt tegengaan of pigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke wensen. Wij werken doelgericht aan verbetering van je huidconditie terwijl jij heerlijk ontspant.
zeewind laseren nano amstelveen
Zeewind Pepijn Doesburg

Klassieke gezichtsbehandeling

Onze klassieke gezichtsbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een heerlijke massage. De gezichtsbehandeling behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen met als resultaat minder zichtbare gevolgen van huidveroudering.

Nano Tech Therapie

Nano Healthcare kan worden ingezet als huidverjongingsbehandeling voor uw gezicht. Met deze therapie wordt uw huid in één keer van de belangrijke bouwstoffen voorzien. Door uw huid te voeden met Hyaluronzuur en de krachtige mineralen uit het zout uit de Dode Zee, verdwijnen verschillende problemen vaak als sneeuw voor de zon en revitaliseert het uw huid altijd.
schoonheidssalon_zeewind_amstelveen14
zeewind amstelveen beste schoonheidssalon

Microneedle

Last van oneffenheden in uw gezicht door bijvoorbeeld pigment, rosacea, brandwonden, haargroei of littekens? Microneedling stimuleert het natuurlijk herstelproces zonder de huidlaag te beschadigen. Uw huid wordt hierdoor steviger, voller en beter gehydrateerd en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender.

PRX

Wilt u meer dan alleen een peeling, maar geen ingrijpende cosmetische behandeling? Dan is onze PRX gezichtsbehandeling de oplossing. Deze skin booster geeft de huid direct de huid is al na één behandeling gladder en steviger.
zeewind
schoonheidssalon_zeewind_amstelveen1

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een zeer intensieve massage waarbij je de doorbloeding van de huid stimuleert. De huid oogt na de massage direct voller, frisser, glanzender en gelift. De kwaliteit van de huid wordt aanzienlijk verbetert met deze massage. De perfecte behandeling om uw huid in perfecte conditie te houden.

Gezichtsbehandelingen in Amstelveen

Een gezichtbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt vaak gecombineerd met een massage. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering wilt tegengaan of pigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. 

Onze producten

Schoonheidsinstituut Zeewind weet de weg in beautyland en wij onderzoeken de beloftes van verschillende producten. Wij kiezen in onze salon voor de hoogwaardige verzorgingslijnen van onder meer Thalgo, Darphin en BM Glycolic Plus. Door ons brede scala aan producten kunnen wij u goed adviseren en vinden we de juiste verzorging voor uw huid, ook voor thuis.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken