Lichaamsbehandelingen

Een lichaamsbehandeling is een weldadige verzorging voor het hele lichaam. De behandelingen zorgen ervoor dat je lichaam spanning, stress en vermoeidheid loslaat zodat het weer volledig tot rust komt. Je voelt je als herboren.
conscious-design-ubeslMfS1lk-unsplash
schoonheidssalon_zeewind_amstelveen4

T-Shape

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. Een pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft, plaatselijk vet vermindert en cellulitis bestrijdt.

LPG Endermologie

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van de LPG-machine. De machine stimuleert zachtjes de huis om slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. De behandeling is natuurlijk en pijnlijk waarbij er direct resultaat te zien is.

schoonheidssalon_zeewind_amstelveen14
zeewind amstelveen beste schoonheidssalon

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die je in de voorbije periode hebt opgebouwd weg en komt je geest weer tot rust. Een ontspanningsmassage werkt ook preventief en zorgt dat je stress makkelijker kunt loslaten en dat spanningen niet in het lichaam worden opgeslagen.

Manicure & Pedicure

Wil je weer mooi verzorgde handen en/of voeten? Boek dan een heerlijke manicure of pedicure. 

zeewind

Lichaamsbehandelingen in Amstelveen

De lichaamsbehandelingen van schoonheidssalon Zeewind in Amstelveen zorgen ervoor dat je lichaam weer helemaal tot rust komt. Zeewind biedt verschillende lichaamsbehandelingen aan voor een optimale verzorging van de huid. Kies bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage in combinatie met een gezichtsbehandeling. Je wordt dan volledig in de watten gelegd.

Onze producten

Schoonheidsinstituut Zeewind weet de weg in beautyland en wij onderzoeken de beloftes van verschillende producten. Wij kiezen in onze salon voor de hoogwaardige verzorgingslijnen van onder meer Thalgo, Darphin en BM Glycolic Plus. Door ons brede scala aan producten kunnen wij u goed adviseren en vinden we de juiste verzorging voor uw huid, ook voor thuis.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken