Ontharen

Bij schoonheidssalon Zeewind bieden we verschillende manieren om van ongewenste haargroei af te komen, zowel tijdelijk als definitief. Ben je benieuwd wat het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op.

zeewind amstelveen5
schoonheidssalon_zeewind_amstelveen5

Definitief ontharen met de TRISOM

De TRISOM is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling tegelijkertijd zo comfortabel maakte. 

Met het definitief ontharen met een laser ben je voor altijd van ongewenste haargroei af en krijg je een gladdere en egalere huid.

Harsen & epileren

Harsen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Het voordeel van harsen is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, en zijn ze zachter en dunner dan voorheen. Voor zowel mannen als vrouwen is harsen een uitstekende en huidvriendelijke manier om het lichaam of delen ervan te ontharen.
schoonheidssalon_zeewind_amstelveen14

Ontharen in Amstelveen

Er zijn verschillende methoden om ongewenste haargroei te verwijderen, zowel tijdelijk als definitief. Waar tijdelijke methoden, zoals harsen en epileren, snel resultaat geven komen haartjes ook weer terug. De meest effectief manier om ongewenste haargroei tegen te gaan in laserontharing. Met onze TRISOM machine is de behandeling effectief én comfortabel.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken