T-Shape is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd. Bekijk de voordelen hieronder!

Behandeling

Tijdens de behandeling worden er maar liefst 4 problemen tegelijkertijd aangepakt! Je kunt kiezen uit een losse behandeling of een gehele kuur; bestaande uit meerdere behandelingen na elkaar

Vetten afbreken
Dankzij de T-shape behandeling is het mogelijk om vetcellen aan te pakken die ondanks hard trainen en gezond leven moeilijk te verwijderen zijn. 

Anti-Cellulite
Maar liefst 90% van alle vrouwen heeft last van cellulite. Dankzij deze behandeling worden ook de opgehoopte vetcellen aangepakt, waardoor cellulites verdwijnt of flink verminderd. 

Huidverslapping
De behandeling gaat huidverslapping tegen en zorgt ervoor dat de huid weer stevig en strak wordt. 

Bodyshaping
De behandeling zorgt voor een contour verbetering en op deze manier kan de vorm van het lichaam terug worden gebracht naar hoe het lichaam vroeger was of uw vormen kunnen worden aangepast naar uw wensen. 

schoonheidssalon_zeewind_amstelveen18
t-shape
LPG zeewind

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!

Stel jouw vraag

020-6453509

Afspraak maken